in

Elton John sier at Michael Jackson var “en urovekkende person å være rundt”

Michael Jackson og Elton John

I sin nye biografi minnes Sir Elton gangene han møtte den avdøde popstjernen som var forfulgt av skandaler.

  • Sir Elton Johns nye selvbiografi, Me: Elton John, er full av sjokkerende avsløringer om livet hans i showbransjen.
  • I boken snakker han om avdøde Michael Jackson, som han kaller, “psykisk syk og urovekkende person å være rundt.”
  • John spekulerer også om Jacksons problematiske forhold til reseptbelagte legemidler.

Etter over et halvt århundre med musikalsk superstjerne har Sir Elton John ingenting å tape på å være ærlig om følelsene sine. Derfor er det ingen overraskelse at hans nye selvbiografi, Me: Elton John, er full av sjokkerende avsløringer om livet hans i showbransjen. Blant disse avsløringene er hans kommentarer om avdøde Michael Jackson, som han kaller, “psykisk syk, en urovekkende person å være rundt.”

“Jeg har kjent Michael siden han var 13 eller 14,” skriver John. “Han var bare den mest bedårende gutten du kunne forestille deg. Men på et tidspunkt i de mellomliggende årene begynte han å distansere seg bort fra verden og bort fra virkeligheten, slik Elvis Presley gjorde.»

John spekulerer også om Jacksons torturerte forhold til reseptbelagte legemidler, og hentyder til hans avhengighet av smertestillende medisiner: «Gud vet hva som foregikk i hodet hans, og Gud vet hvilke reseptbelagte legemidler han ble pumpet full av, men hver gang jeg så ham i hans senere år kom jeg bort og tenkte at den stakkars fyren hadde mistet kulene sine totalt. Jeg mener det ikke på den letthjertede måten. Han var genuint psykisk syk, en urovekkende person å være rundt.»

I januar i år var Jackson gjenstand for Leaving Neverland, en fordømmende HBO-dokumentar som utforsker hans upassende forhold til barn og anklager ham for seksuelle overgrep. Selv om John ikke fordyper seg i ugresset, hentyder han til Jacksons spesielle besettelse av barn, og skriver: “Uansett grunnen kunne han ikke takle voksent selskap i det hele tatt.”

Jackson er ikke den eneste stjernen som er opplyst i denne memoarboken. John fortsetter med å beskrive sitt spesielle vennskap med prinsesse Diana, i tillegg til et middagsselskap der Sylvester Stallone og Richard Gere nesten kom i hop mens de konkurrerte om hennes kjærlighet. John skriver også om feiden sin med Tina Turner, forholdet til dronning Elizabeth, og den gangen han kritiserte Bob Dylans motesans. Kombinert med suksessen til Rocketman, biografien som tok inn 185 millioner dollar på billettkontoret, vil vi si at det er trygt å kalle 2019 for Sir Eltons år.

What do you think?

Written by admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Beskyttet: kontor

Hvordan shorte aksjer